Колегите които си имат фабрично Bosse са най облагодетелствани останалите се оборудваме кой с каквото може .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Музика 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tahi Покажи съобщениееми .... проверих и нямам нито говорители нито усилвател
а иначе моята се води "Super" което до колкото знам трябва да е високото оборудване на модела1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Директно от ICS-a нямаш начин (необходим е допълнителен player). Най-лесният вариант (но не много евтин) на пазара се предлагат устройства които симулират нашият CD changer и могат да се управляват от бутоните на ICS-a. Устройството работи с usb и sd карти. Цената му е около 240 лв. Това е най-лесният вариант. Има и доста други - за пример можеш да погледнеш темата с DVD, там предлагат доста по-евтин (около 50 лв) и хубав вариант, защото може да гледаш и телевизия и филми, но трябва да се пускат доста кабели ... Ти сам решаваш.
Comment
-
Темата за телевизията съм я чел, там не ми харесва, че се правят доста маневри, а и не ми трябва видео. Като си взема колата от сервиз, ще погледна дали ги имам тези кабели отзад под поставката на акумулатора. Благодаря за мнението!
п.п. А ако колата никога не е имала CD чейнджър, ще има ли софтуерна опция в ICS за управление на CD?
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТемата за телевизията съм я чел, там не ми харесва, че се правят доста маневри, а и не ми трябва видео. Като си взема колата от сервиз, ще погледна дали ги имам тези кабели отзад под поставката на акумулатора. Благодаря за мнението!
п.п. А ако колата никога не е имала CD чейнджър, ще има ли софтуерна опция в ICS за управление на CD?
Доколкото знам, няма софтуерна разлика при ICS, който не е имал свързан changer.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
cd changer
колеги някои ако си няма cd changer
продавам 60 лв като нов е
(става и за lancia lybra)Last edited by tahi; d.m.y г., 11:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеАз намерих чинчове под акумулатора, не знам дали са фабрични обаче, защото колата имаше външен усилвател, когато я купих. Този чейнджър чете ли MP3?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеАз намерих чинчове под акумулатора, не знам дали са фабрични обаче, защото колата имаше външен усилвател, когато я купих. Този чейнджър чете ли MP3?
иначе чейнджъра чете само музикални дискове
има 6 слота и обратно на всички очаквания не прескача по дупки
Comment
-
Първоначално публикувано от tahi Покажи съобщениеако усилватела е бил върху шеината на модула за навигация значи си е оригиналния на колата
иначе чейнджъра чете само музикални дискове
има 6 слота и обратно на всички очаквания не прескача по дупки.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТо такава шейна няма... Имаше буфер и усилвател в багажника. tahi, бих го взел чейнджъра, но в момента нито имам пари, нито ми се записват cd-та като обезумял.
http://www.youtube.com/watch?v=6af-cdV8ctM
пак толкова пари излиза ама имаш телевизия и USB Player за клипове и музика
Comment
-
Първоначално публикувано от tahi Покажи съобщениеПросто направи като мен
http://www.youtube.com/watch?v=6af-cdV8ctM
пак толкова пари излиза ама имаш телевизия и USB Player за клипове и музика
п.п. Това ли са въпросните кабели?Last edited by Doomguy; d.m.y г., 18:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от tahi Покажи съобщениеколеги някои ако си няма cd changer
продавам 60 лв като нов е
(става и за lancia lybra)
60лв. не знам кои би ти дал освен ако не е запознатsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТази кутия струва по около 30лв. даже някой ги подаряват
60лв. не знам кои би ти дал освен ако не е запознат
най-накрая си купих за 70 и сега намерих целия модул с навигацията и усилватела за 180 лв та ... първия ми е в повече
ако ти можеш да намериш за 30 евала аз два месеца не успях !!!
---------- Post added at 15:48 ---------- Previous post was at 15:45 ----------
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЗнам го това решение, но изобщо не ми се занимава... Идеята е да включа нещо, и то да тръгне. Иначе поздравление за добрата работа, супер е станало при теб.
п.п. Това ли са въпросните кабели?
Comment
Comment